Bamboe

Bamboe stond al lang op ons verlanglijstje. We vinden het mooi, bamboestokken komen altijd van pas. En bovendien zijn de jonge scheuten eetbaar! Om de scheuten te kunnen oogsten moet je wel een woekerende soort hebben, anders krijg je amper scheuten. Maar ja, we zijn maar met ons tweeën, hoeveel scheuten kunnen wij op? Valt daar tegenop te eten?

Nou wil het toeval dat we nog een hoekbad in de paardenschuur hadden liggen. Die hadden we ooit van de buren gekregen, toen we nog dachten dat het leuk zou zijn om een tweede badje voor de eenden aan te leggen. Later bedachten we dat dat helemaal niet leuk is, want dan moeten we twee vijvers verschonen wat een hoop werk is en heel veel water kost. Met als gevolg dat we in feite het grof vuil van de buren in onze paardenschuur hadden liggen. 

Peter heeft het bad ingegraven, zonder stop in de afvoer en daar hebben we de bamboe ingezet. Het is even afwachten of dit voldoende afwatert. Als dat niet zo is, en het wordt een natte bende, dan zetten we er wat leuke moerasplanten in.

(AH)

Een gedachte over “Bamboe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s